top of page

wo 12 mei

|

Location is TBD

SPRANKEL - Aan tafel met Eus

Schuif virtueel aan tafel bij Eus tijdens het eerste sprankelende online evenement. Gertrude van de Bibliotheek Amstelland en Jacobine van het Amstelveens Boekenfeest gaan live vanuit de Bibliotheek Amstelland met Eus. Verder een optreden van Alyssa van Ommeren en Meliza de Vries.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
SPRANKEL - Aan tafel met Eus
SPRANKEL - Aan tafel met Eus

Tijd & Locatie

12 mei 2021, 19:30

Location is TBD

Boekpresentatie Zondebok

Het Amstelveens Boekenfeest en de Bibliotheek Amstelland organiseren dit jaar maar liefst drie evenementen onder de naam SPRANKEL. Schuif virtueel aan tafel bij Eus tijdens het eerste online evenement.

De avond staat in het teken van schrijver en tv-persoonlijkheid Özcan Akyol (Eus). Eus schreef de literaire romans Eus en Turis en is daarnaast bekend van zijn columns in onder andere het Algemeen Dagblad, Brabants Dagblad en BN/De Stem.

Alyssa van Ommeren (bekend van The Voice 2021) zingt en Meliza de Vries draagt voor met SpokenWord.

Programma Gertrude van de Bibliotheek Amstelland en Jacobine van het Amstelveens Boekenfeest gaan live vanuit de Bibliotheek Amstelland met Eus in gesprek over dingen die hem raken. Wat is in het publieke debat de rol van kritische schrijvers? Wat drijft Eus in zijn vele interviewprogramma's, waaronder zijn nieuwe tv-programma 'Human - Vrijdenkers'.

Delen

bottom of page