Over mij

Schrijven had altijd mijn interesse. En lezen natuurlijk. Pas laat zag ik schrijven als een vak. Hoe dat kwam? Het idee om na mijn middelbare schooltijd de journalistiek in te gaan strandde, twee keer werd ik uitgeloot. Het was gemak, ik geef het toe, het dreef mij af van mijn passie. Mijn studie werd economie. En later psychologie.


Jarenlang werkte ik als consultant bij EY, later begon ik samen met mijn man een headhuntersbedrijf. Ik bemiddelde hoog opgeleide financiële professionals en richtte mij op de research.

Het was 2014 toen ik naast mijn werk als researcher begon te schrijven. Gewoon, zonder enige ervaring. Een thriller. Ik volgde een schrijfworkshop bij Simone van der Vlugt en sindsdien volgt ze mij in mijn schrijfproces.
 

Vanaf 2015 schrijf ik met veel plezier een wekelijkse column voor het Amstelveens Nieuwsblad, een regionale krant met een oplage van 50.000. Daarnaast organiseer ik jaarlijks het Amstelveens Boekenfeest.

Na veel afwijzingen werd mijn tweede manuscript geaccepteerd door Uitgeverij Mozaïek, onderdeel van VBK Uitgeversgroep. Ik werd begeleid, herschreef mijn manuscript meerdere malen, totdat het goed genoeg was om te worden uitgegeven. 

 

Zondebok is op 9 april 2019 bij Uitgeverij Mozaïek verschenen. 

 

Over Zondebok, inclusief recensies, klik hier.  

Uitgever en redacteur Arie Kok van Uitgeverij Mozaïek over Zondebok:
'Wat is het goed geworden! De scenes zijn mooi consistent, spannend en beeldend.'

Rob Steijger, redacteur van o.a. AW Bruna, Harper Collins, Boekerij, etc, schreef een aanbeveling.

Zondebok is al te bestellen. Vraag ernaar bij uw plaatselijke boekhandel of bestel hier

© 2015  Proudly created with Wix.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon