top of page

wo 10 mrt

|

Online evenement

SPRANKEL - Tommie Niessen en Loes Wouterson

Op de eerste SPRANKEL zijn Tommie Niessen en Loes Wouterson uitgenodigd in de bibliotheek Amstelland. Ze spreken op humoristische wijze over hun boek Kastanjehoven, gebaseerd op de belevenissen van de populairste verpleegkundige van Nederland. Voor de lezers van Hendrik Groen. Online evenement.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
SPRANKEL - Tommie Niessen en Loes Wouterson
SPRANKEL - Tommie Niessen en Loes Wouterson

Tijd & Locatie

10 mrt 2021, 19:30 – 20:15

Online evenement

Boekpresentatie Zondebok

Het Amstelveens Boekenfeest en de Bibliotheek Amstelland organiseren dit jaar drie evenementen onder de naam SPRANKEL. Het eerste (online) evenement vindt plaatst op woensdag 10 maart in de Bibliotheek Amstelland. Tommie Niessen en Loes Wouterson gaan met elkaar op humoristische wijze in gesprek over zijn ervaring in de zorg, opgetekend in hun boek Kastanjehove. Kastanjehove is een heerlijke, ontroerende en humoristische roman, gebaseerd op de ervaringen van Tommie Niessen en geschreven door Loes Wouterson.

Lokale ervaringsdeskundige Antoinette Nguyen van Amstelring zal haar ervaring toevoegen en deelnemen aan het gesprek. Aanmelden kan hier

Tickets

  • SPRANKEL - Tommie en Loes

    Tommie Niessen en Loes Wouterson gaan met elkaar op humoristische wijze in gesprek over zijn ervaring in de zorg, opgetekend in hun boek Kastanjehove.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page