top of page
  • Foto van schrijverJacobine van den Hoek

Sprankel gaat aan tafel met Eus


SPRANKEL gaat woensdag 12 mei aan tafel met Eus. Dit sprankelende online evenement – wellicht met een klein live publiek? – staat in het teken van schrijver en tv-persoonlijkheid Özcan Akyol (Eus). Eus schreef de literaire romans Eus en Turis en is daarnaast bekend van zijn columns in onder andere het Algemeen Dagblad, Brabants Dagblad en BN/De Stem. Daarnaast treden op: Alyssa van Ommeren (bekend van The Voice of Holland 2021) en Spoken Word artiest Meliza de Vries.


Gertrude Hoogendoorn van de de Bibliotheek Amstelland en Jacobine van het Amstelveens Boekenfeest gaan live vanuit de Bibliotheek Amstelland met Eus in gesprek over dingen die hem raken. Wat is in het publieke debat de rol van kritische schrijvers? Wat drijft Eus in zijn vele interviewprogramma's, waaronder zijn nieuwe tv-programma 'Human - Vrijdenkers'.


Heb je zelf vragen voor Eus? Dan kan je deze live via de livestream stellen. De sprankelende avond wordt aangevuld met creatieve intermezzo’s. Woordkunstenaar Meliza de Vries draagt voor en zangeres Alyssa van Ommeren (bekend van The Voice of Holland 2021) zal een muzikaal optreden verzorgen.

Dit gratis evenement, georganiseerd door De bibliotheek Amstelland en Amstelveens Boekenfeest in samenwerking met Libris Venstra vindt vooralsnog volledig online plaats. Iedereen kan zich aanmelden via de site van De bibliotheek Amstelland/agenda en ontvangt de link voor woensdag 12 mei 19.30 uur. Het programma zal een uur duren.
Bình luận


bottom of page