top of page
  • Foto van schrijverJacobine van den Hoek

Winactie - De Greppel


Win de nieuwste van Herman Koch!

Hoe?

De Greppel Lees en voel mee met Robert Walter, geliefd burgemeester van Amsterdam, die vermoedt dat zijn vrouw vreemdgaat met een van zijn wethouders. Ook zou de burgemeester betrokken zijn geweest bij het toetakelen van een agent tijdens een Vietnam-betoging. En als opeens zijn vierennegentigjarige vader op de stoep: hij en zijn vrouw willen samen euthanasie plegen, staat Roberts wereld op zijn kop. Een ogenschijnlijk stabiele man raakt in korte tijd steeds verder verstrikt in zijn eigen angsten en vermoedens. Of ziet Robert Walter voor het eerst echt helder? Uitgeverij: AmboAnthos

Uitgave november 2016 Gebonden, 320 pagina's

Like en deel! Wie weet, wordt dit boek naar jou toegestuurd!

Op maandag 16 januari 2017 maak ik de winnaar bekend. Succes en groetjes, Jacobine van den Hoek

bottom of page