• Jacobine van den Hoek

Zondag 15 sept Broese / HEBBAN LIVE


Op zondag 15 september treedt Jacobine van den Hoek op in het panel: de aantrekkingskracht van waargebeurde verhalen, bij boekhandel Broese in Utrecht.

Waargebeurde verhalen zijn populairder dan ooit. Maar hoe komen deze boeken tot stand? Hoe ver gaan auteurs voor hun research? Hoe bepalen zij wat wel en niet verteld moet worden? Soraya Vink gaat in gesprek met Jan Meeuw (Schiedamse Cocaine Maffia, Verraad), Anne Gine Goemans (Honolulu King, Holy Trientje) en Jacobine van den Hoek (Zondebok) en onfutselt hen alle ins & outs. (16.45 uur bij Boekhandel Broese)

HEBBAN LIVE

gratis toegang

Boekhandel Broese,

Stadhuisbrug 5, Utrecht

Programma Zondag 15 september

Hoofdpodium 15:00 uur Soraya Vink interviewt Jeroen Windmeijer over 'De offers'. Aansluitend signeren. 15:30 uur Rodaan Al Galidi 16:00 uur Ronald Giphart voordracht, sneak peak van zijn nieuwe boek 'Alle tijd'. 16:45 uur Panel Waargebeurd o.l.v. Soraya Vink met Jan Meeus, Anne-Gine Goemans, Jacobine van den Hoek en Frank Krake 17:30 uur Uitreiking Hebban Debuutprijs 2019. De genomineerden worden geinterviewd door Anouk van der Zee. Elders in de winkel

16:30 uur Meet&Greet Lykele Muus (interactief interview) en aansluitend signeren. Presentatie: Martijn Lindeboom.

Live Boekentipper

#boekenwereld #Jacobine #boekschrijven #boekentips

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

 ©Copyright Jacobine van den Hoek 2020

Website redesign Astrid Works