top of page
  • Foto van schrijverJacobine van den Hoek

Win de nieuwste Van der Vlugt


Winactie!

Deze week mag ik de nieuwste historische roman van Simone van der Vlugt Ginevra als prijs weggeven van AmboAnthos. Gesigneerd! Wat moet je er voor doen? * Deel dit bericht

* Volg Facebookpagina Boekenwereld

en (belangrijk)

* Schrijf je in op mijn website www.jacobinevandenhoek.nl (je ontvangt max 2 berichten per jaar) Florence, 1347. De achttienjarige Ginevra wordt stapelverliefd op de intelligente Antonio, maar wanneer hij haar vader om haar hand vraagt weigert die; er doen geruchten de ronde over de verlichte ideeën die Antonio eropna houdt. Ginevra ziet slechts één uitweg: er stiekem vandoor gaan met haar grote liefde. Ze vertrekken nog diezelfde dag, maar hun vlucht wordt in de kiem gesmoord. Terug in Florence dwingt Ginevra's vader haar te trouwen met een rijke weduwnaar. Ze wordt een gevangene in haar eigen huis. Als vervolgens de pest uitbreekt, is niemand zijn leven meer zeker. Kan ware liefde werkelijk alles overwinnen?

Volgende week op mijn verjaardag, 11 juli, maak ik de winnaar bekend en krijgt de winnaar het gesigneerde boek thuis gestuurd.

Veel succes! Met hartelijke groet,

Jacobine van den Hoek

Kommentare


bottom of page